CLASSIC BLUE, CULOAREA ANULUI 2020

Institutul american Pantone Color Institute a anuntat culoarea anului 2020, o nuanta atemporala de albastru, eleganta in simplitatea sa.

Culoarea Classic Blue sau Pantone 19-4052 este descrisa de Pantone drept „o prezenta linistitoare care insufla calm, incredere si conexiune”.

In timp ce culoarea Living Coral din anul 2019 a fost o „animatie si afirmare a vietii”, nuanta din 2020 „aduce un sentiment de pace si liniste spiritului uman, oferind refugiu sufletesc”, potrivit companiei Pantone.

Classic Blue este o nuanta de albastru care genereaza calm, incredere si protectie pentru privitori si purtatori deopotriva. Este o culoare puternica, rezistenta care evidentiaza dorinta unui viitor mai sigur si aduce o baza stabila pentru a construi o noua era in istoria omenirii.

Nuanta de Classic Blue se spune ca este asociata si comunicarii, introspectiei si claritatii. Alte avantaje ale nuantei includ sprijinul concentrarii si contribuirea la recentrarea gandurilor, in special in lumina dezvoltarii accelerate a tehnologiei.

Despre culoarea anului 2020, Leatrice Eiseman, Directorul Executiv Pantone, a declarat: “Traim in vremuri in care avem nevoie de incredere si credinta. Classic Blue exprima genul de constanta si increderea de care avem nevoie. Este un albastru puternic pe care ne putem baza intotdeauna. Fiind incarcat cu o rezonanta profunda, Classic Blue ofera o fundatie in care sa te ancorezi. Este un albastru nemarginit care aminteste de cerul vast si infinit al noptii. Culoarea aleasa ne incurajeaza sa vedem dincolo de lucrurile evidente si sa ne extindem gandirea; ne provoaca sa gandim mai profund, sa ne largim perspectivele si sa deschidem fluxul de comunicare.”

Pantone selecteaza anual o anumita nuanta ca predominanta pentru noile tendinte in fashion si design interior. Dar si alegerea unui emitator de incalzire colorat reprezinta o propunere atractiva in amenajarea oricarui spatiu interior. Oferta PURMO include radiatoare al caror stil poate fi accentuat prin diferite nuante din paleta de culori disponibila pe www.purmo.ro.

Pentru radiatorul port-prosop PURMO MAURITIUS, spre exemplu, alegerea unei culori nu va afecta designul, dimpotriva, va adauga un plus de valoare atat in baie, cat si in bucatarie, indiferent daca optati pentru o culoare in acordul nuantelor folosite in amenajarea interioara sau pentru o nuanta contrastanta. PURMO MAURITIUS este ideal pentru incaperile unde suprafata peretelui nu permite amplasarea unui radiator clasic, intrucat se monteaza perpendicular pe perete. In plus, acest model poate fi montat si ca perete despartitor, contribuind la amenajarea interiorului si separand spatiile cu destinatie diferita dintr-o incapere. Standard, radiatorul este disponibil in culoarea alb RAL 9016, dar la cerere, PURMO MAURITIUS poate fi livrat si in alte culori, inclusiv diferite nuante de albastru.

Paleta completa de culori RAL disponibila pentru intreaga gama de radiatoare PURMO este disponibila aici: http://www.purmo.com/ro/inspiratia/culori-ral.htm. De asemenea, puteti oricand opta si pentru culori metalice si alte nuante cu totul speciale: http://www.purmo.com/ro/inspiratia/culori-metalice.htm

Comments

comments