BUCATARIE CALDA SI CONFORTABILA

Ce provocari ne asteapta atunci cand aranjam bucataria? Pe langa alegerea frigiderului potrivit, a dulapurilor functionale sau a masinii de spalat vase, trebuie sa acordam atentie deosebita si incalzirii. Mai ales atunci cand bucataria este si locul unde membrii familiei se aduna cu placere la ora mesei.

Indiferent daca bucataria este o camera separata sau este tip open-space (bucataria si livingul sunt integrate in acelasi interior), amenajarea bucatariei poate fi destul de problematica. In cadrul proiectului, trebuie sa luam in considerare numeroasele obiecte de mobilier si aparate electrocasnice mari, iar dimensiunile mici limiteaza adesea imaginatia noastra. Acesta este motivul pentru care multi oameni cer ajutorul unui specialist experimentat in amenajarea unei bucatarii. Ideile bune nu se termina cu alegerea unui mobilier personalizat sau a unor scaune si mese pliabile, identificarea solutiei optime de incalzire reprezinta un alt aspect esential pentru o bucatarie primitoare.

Pentru economisirea spatiului in bucatarie, sistemul Purmo de incalzire prin pardoseala este o solutie excelenta. Poate fi folosit cu aproape orice tip de finisaj al pardoselii, este echipat cu o functie de control al temperaturii aerului ambiental si se caracterizeaza printr-o eficienta energetica ridicata. Mai mult, reduce semnificativ circulatia aerului, ceea ce inseamna o diminuare a prafului din atmosfera, creand astfel un mediu prietenos pentru persoanele care sufera de alergii.

Un loc potrivit pentru montarea unui radiator in bucatarie ar fi pe o portiune ingusta a unui perete. In acest caz, poate fi ales un radiator decorativ vertical, cum este Purmo Kos V, care va oferi si un plus de valoare estetica bucatariei si care poate avea si o functionalitate suplimentara, prin montarea unui accesoriu de tip suport pentru prosoape sau lavete de bucatarie.

Radiatoarele de baie pot fi, de asemenea, o optiune potrivita si pentru bucatarie, datorita caracteristicilor functionale. Un radiator port-prosop cu colectoarele orizontale duble, cum este modelul Apia, asigura performanta termica ridicata la dimensiuni reduse. Functionalitatea sa este amplificata de accesoriile suplimentare care permit uscarea rapida a prosoapelor, oferind confortul termic dorit in incapere.

Un echipament de bucatarie necesita adesea o abordare creativa. Datorita solutiilor de incalzire propuse de Purmo, bucataria noastra va beneficia de spatiu, confort in utilizare, avand totodata un aspect atractiv vizual.

Mai multe surse de inspiratie pentru incalzirea bucatariei, se regasesc aici.

 

 

Comments

comments