CONVECTORI PURMO AURA – IDEALI PENTRU INTERIOARE MODERNE

Gama de convectori Purmo Aura reprezinta raspunsul potrivit la nevoile consumatorilor pretentiosi. Convectorii Aura sunt solutia perfecta pentru cei care cauta produse de incredere cu randament ridicat si dimensiuni reduse pentru incaperi cu ferestre mari – mansarde, cladiri de birouri sau apartamente.

Datorita procesului de incalzire prin convectie, convectorii Aura pot ridica rapid temperatura in incaperile cu ferestre mari sau tip open-space.

Convectorii Aura elimina senzatia de frig din apropierea ferestrelor mari, astfel ca si atunci cand temperatura de afara este negativa nu trebuie sa va faceti griji pentru confortul termic din incapere.

Convectorii Aura sunt ideali pentru cladiri cu apartamente si mansarde spatioase, pentru cladiri de birouri, institutii publice,vestiare,magazine cu vitrine mari sau showroom-uri auto. Optiunea suplimentara de a alege dintr-o paleta larga de culori RAL ofera nenumarate posibilitati de design interior.

Aura Basic – simplu si puternic

Sunteti in cautarea unui emitator de caldura? Modelul Aura Basic este o alegere buna! Schimbatorul de caldura din cupru si aluminiu este protejat de un panou din otel cu grila din tabla de otel. Ceea ce este important la gama Aura este faptul ca panoul convectorului nu este incalzit direct de agentul termic, astfel ca se reduc foarte mult pierderile de energie prin radiatie in zona suprafetelor vitrate si, prin urmare, contribuie la reducerea costurilor de operare. Aura Basic este echipat cu suporti de montaj pentru pardoseala finisata sau nefinisata. Carcasa din otel, grilajul superior si suportii de montaj sunt vopsite in culoarea alb RAL 9016. Conexiunea standard se face pe partea dreapta; la cerere, este posibila si echiparea pentru conexiune pe partea stanga.

 

Aura Comfort – o solutie confortabila
Aura Comfort, asemeni modelului Basic, este un convector cu montaj pe pardoseala. Spre deosebire de modelul anterior, schimbatorul de caldura din cupru si aluminiu al convectorului Aura Comfort este protejat de un panou din otel cu grila din duraluminiu, oferind astfel si un aspect decorativ.

Aura Slim – convector cu stil

Seria de convectori Aura Basic si Aura Comfort este completata de versiunile lor cu montaj pe perete – Aura Slim Basic si Aura Slim Comfort.

Convectoarele plane Aura Slim indeplinesc concomitent cerintele de dimensiuni minime, randament maxim si design placut. Conceptul convectoarelor Aura Slim este dezvoltat pe aceeasi structura de panou din otel si schimbator de caldura din cupru si aluminiu cu cea a convectoarelor Aura cu montaj pe pardoseala.

Designul modest si estetic al convectorului constituie principalul motiv pentru care Aura Slim este ideal atat pentru interioarele private, cat si pentru cele publice, in camere de dimensiuni standard, precum si in spatii vaste.

Aura Bench – practic si eficientAura Bench reprezinta un model special al convectorilor cu montaj pe pardoseala, prevazut cu o bancheta din lemn la partea superioara prinsa de elementele metalice ale convectorului ceea ce transforma corpul de incalzire intr-o bancuta moderna ideala ca si loc de odihna in spatii ca: sali de asteptare, sali de fitness, centre de sanatate si frumusete etc. Bancuta (panoul din lemn) poate fi din fag lacuit sau la cerere din stejar lacuit.

Eficienta ridicata, aspect elegant sau functionalitate? Nu trebuie sa alegi! Convectorii din gama Purmo Aura au fost creati pentru a raspunde necesitatilor individuale ale tuturor consumatorilor.

Comments

comments