LIVING CORAL, CULOAREA ANULUI 2019

Institutul american Pantone Color Institute a anuntat culoarea anului 2019, o culoare calda si luminoasa, in contrast cu nuanta anului precedent.

Living Coral simbolizeaza “nevoia noastra innascuta pentru optimism si fericire”, dupa cum explica reprezentantii Pantone.

Culoarea “Living Coral”, o nuanta de portocaliu-piersica usor aurie, va incarca cu energie pozitiva orice tinuta sau stil de amenajare interioara, oferind o constanta sursa de inspiratie si imaginatie.

Alegerea unui emitator de incalzire colorat este, de asemenea, o propunere atractiva in amenajarea oricarui interior. Oferta PURMO include radiatoare ale caror stil poate fi accentuat prin diferite nuante din paleta de culori disponibila pe www.purmo.ro.

Pentru radiatorul decorativ vertical PURMO KOS V, spre exemplu, alegerea unei culori nu va afecta designul, dimpotriva, va adauga cu certitudine un plus de valoare. O solutie optima pentru un interior retro sau modern, radiatorul decorativ vertical PURMO KOS V se remarca prin panoul frontal neted, cu finisare fina a muchiilor. KOS V are protectii laterale usor curbate si netede. Standard, radiatorul este disponibil in culoarea alb RAL 9016, dar la cerere, KOS V poate fi livrat si in alte culori, apropiate de coral – diferite nuante de portocaliu.

Optand pentru o versiune colorata a radiatorului, functionalitatea si parametrii emitatorului raman la fel, insa designul camerei in care este instalat se schimba fundamental.

Paleta completa de culori RAL disponibila pentru intreaga gama de radiatoare PURMO este disponibila aici: http://www.purmo.com/ro/inspiratia/culori-ral.htm. De asemenea, puteti oricand opta si pentru culori metalice si alte nuante cu totul speciale: http://www.purmo.com/ro/inspiratia/culori-metalice.htm.

 

Comments

comments