CALDURA CARE TI SE POTRIVESTE

Chiar si un interior foarte frumos decorat nu este pe deplin confortabil daca nu avem grija de temperatura potrivita. Cand alegem sursa de incalzire din sufragerie sau dormitor trebuie sa avem in vedere nu doar puterea radiatorului, dar si locul de amplasare al acestuia.

Principiul de baza spune ca emitatorul de incalzire trebuie instalat acolo unde sunt cele mai mari pierderi de caldura – asigurand functionarea emitatorului la randamentul maxim. De obicei, cel mai bun loc pentru instalarea unui radiator este pe peretele exterior, sub fereastra sau langa usa balconului. In situatia in care glafurile joase sau spatiile mari vitrate impiedica instalarea unor radiatoare de dimensiuni standard, se recomanda alegerea radiatoarelor panou Purmo cu inaltime de 200 mm.

Purmo Ventil Compact cu inaltime de 200 mm

In functie de volumul incaperii, printre altele, radiatorul Purmo Ventil Compact cu inaltime de 200 mm poate fi atat o sursa independenta de incalzire, cat si o solutie suplimentara a sistemului de incalzire. Ideal pentru sufragerie, dormitor, hol sau bucatarie. Avantajul major al radiatorului Purmo Ventil Compact cu inaltimea de 200 mm il reprezinta faptul ca poate fi montat ca radiator de perete, dar si ca radiator de pardoseala, folosindu-se suporturi speciale de montaj – aceasta solutie este recomandata in special in incaperile cu pereti exteriori din sticla. Panoul frontal al acestui radiator se evidentiaza prin nervurile verticale distincte.

Purmo Plan Ventil Compact cu inaltime de 200 mm

Pe de alta parte, radiatorul Purmo Plan Ventil Compact cu inaltime de 200 mm are un design minimalist, avand panoul frontal neted, aplicat peste panoul profilat. Modelul se integreaza perfect intr-un interior modern, iar daca alegem o varianta colorata (oferta include si culori RAL si culori speciale), vom obtine in mod sigur un efect interesant in amenajarea interioara.

Si radiatorul Purmo Ramo Ventil Compact cu inaltime de 200 mm este o solutie eficienta, cu diferenta ca panoul frontal neted are insertii fine orizontale pe toata lungimea radiatorului.

Purmo Ramo Ventil Compact cu inaltime de 200 mm

 

Toate radiatoarele panou Purmo, cu inaltime de 200 mm, sunt disponibile pe 14 lungimi, de la 600 la 3000 mm. Putem ajusta astfel dimensiunea radiatorului la spatiul in care va fi instalat, fara a compromite raportul armonios dintre lungimea radiatorului si latimea ferestrei sau peretelui de sticla. Descoperiti gama completa de radiatoare panou Purmo, inclusiv cele cu inaltime de 200 mm, aici: http://www.purmo.com/ro/produse/radiatoare-panou.htm

Comments

comments