ULTRAVIOLET, CULOAREA ANULUI 2018

An de an, institutul american Pantone Color Institute anunta un cod de culoare care devine dominant in designul amenajarilor interioare. In 2018, culoarea anului este „ultraviolet”, cu codul Pantone 18-3838. Culoarea este deja inclusa in paleta de culori disponibile la cerere pentru radiatoarele PURMO.

Culoarea „ultraviolet” iese usor in evidenta, este puternica, „provocatoare”, „invitand la reflectie”, reprezentand individualitatea si spiritualitatea, dar si inspiratie pentru creatie, originalitate, ingeniozitate.

Amenajarea unei incaperi cu sprijinul culorii emitatorului de incalzire este cu siguranta o propunere interesanta pentru cei aflati in cautarea unor solutii nonconformiste. Marca PURMO, care sarbatoreste anul acesta 15 ani de prezenta pe piata din Romania, ofera nu doar radiatoare cu design atragator, ci permite si comandarea modelului ales – decorativ, de baie, tip coloana, plane sau convectori – in orice culoare; paleta de culori este disponibila pe www.purmo.ro.

Purmo Kos V

Pentru radiatorul decorativ vertical PURMO KOS V, spre exemplu, adaugarea unei culori nu va afecta designul, dimpotriva, va adauga cu certitudine un plus de valoare. O solutie optima pentru un interior retro, radiatorul decorativ vertical PURMO KOS V se remaca prin panoul frontal neted, cu finisare fina a muchiilor. KOS V are protectii laterale usor curbate si netede si protectie superioara de tip gratar. Standard, radiatorul este disponibil in culoarea alb RAL 9016, dar la cerere, KOS V poate fi livrat si in alte culori, printre care diferite nuante de violet: http://www.purmo.com/ro/inspiratia/alege-culoarea-preferata-22689.htm.

Zeci de culori la alegere pentru radiatorul tau

Alegerea unei versiuni colorate nu modifica functionalitatea sau parametri radiatorului, dar schimba fundamental interiorul camerei in care este instalat. Un radiator violet montat in camera de zi, in bucatarie sau in baie va personaliza intregul apartament, oferindu-i un climat unic. Nuantele de violet se potrivesc perfect si pentru accesoriile si decoratiunile de interior: obiecte din ceramica sau materiale textile, care vor completa stilul de amenajare interioara a apartamentului.

Paleta completa de culori RAL disponibila pentru intreaga gama de radiatoare PURMO este disponibila aici: http://www.purmo.com/ro/inspiratia/culori-ral.htm. De asemenea, puteti oricand opta si pentru culori metalice si alte nuante cu totul speciale: http://www.purmo.com/ro/inspiratia/culori-metalice.htm.

 

 

 

Comments

comments