HOME, LOVE, HOME

Legenda spune ca Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor poarta denumirea salvatorului indragostitilor, Sfantul Valentin. Acesta ar fi oficiat in secret casatorii crestine, in numele lui Dumnezeu, in vremea imparatului Claudius al II-lea, care ordonase romanilor sa venereze 12 zei si care ar fi interzis oficierea legaturilor cuplurilor pentru a-i putea recruta pe barbati in serviciile militare.

Se spune ca, in perioada intemnitarii sale, Valentin ar fi fost profesorul si mentorul unei tinere pe nume Julia, fiica oarba a sefului inchisorii, careia, inainte de a se stinge, i-ar fi scris o ultima scrisoare (pe care Julia ar fi primit-o in ziua de 14 februarie) care se incheia cu “From your Valentine”.

Aceasta expresie incheie si astazi multe dintre mesajele de dragoste trimise in Ziua Indragostitilor.

Dragostea poate fi celebrata insa in fiecare zi. Ne putem bucura de caldura iubirii in propriul camin prin simpla alegere in amenajarea interioara a culorii iubirii. O solutie pe termen lung consta in montarea unor radiatoare Purmo in diferite nuante de rosu.

Pentru camerele de zi, dormitor sau hol, puteti alege un radiator panou sau coloana: PURMO VENTIL COMPACT ;PURMO RAMO COMPACT ; PURMO DELTA COLUMN BENCH .

Radiatoarele decorative sunt ideale pentru camere de zi, bucatarii sau holuri:  PURMO KOS V ; PURMO FARO V ; PURMO PAROS .

Pentru o baie cu stil puteti alege radiatoarele port-prosop: PURMO MUNA ; PURMO KEA.

Paleta PURMO include diferite nuante de rosu, precum si alte culori RAL sau culori speciale, disponibile la cerere pentru modelele de radiatoare panou, decorative sau de baie.

Comments

comments