CALDE AMINTIRI GRECESTI

Daca v-a placut filmul „Nunta a la grec”, foarte probabil sunteti indragostiti si de frumoasele insule grecesti, de delicatesele locului si vremea minunata. Si poate planuiti in aceasta vara o vacanta intr-o regiune din fermecatoare Grecie. Din pacate, nu toti suntem norocosi sa ajungem sa ne bucuram de caldura acestor locuri. Insa avem sansa de a mentine o temperatura confortabila acasa cu ajutorul emitatorului de incalzire Purmo Kos.

Acest radiator decorativ poarta numele uneia dintre insulele grecesti care se numara printre destinatiile preferate ale romanilor pentru vacanta de vara. Insula Kos este considerata a fi cea mai frumoasa dintre insulele grecesti, insula parintelui medicinei – Hipocrate si locul unde se spune ca s-ar fi nascut si Ptolomeu II al Egiptului.

Purmo Kos V

Modelul vertical Kos V este ideal pentru spatiile mici, unde fiecare metru patrat de perete este important. Este instalat in general in spatiile inguste de langa fereastra sau usa balconului. Panoul sau frontal perfect neted si marginile usor rotunjite fac din Kos V o solutie potrivita pentru locuintele moderne. Fanii stilului industrial in amenajarile interioare vor aprecia versiunea „inox”, cu panoul frontal in aceasta nuanta. Radiatorul este disponibil in trei variante pe inaltime (1800, 1950 si 2100 mm) si patru lungimi (300, 450, 600 si 750 mm).

Purmo Kos H

Radiatorul decorativ orizontal Kos H, asemeni modelului Kos V, impresioneaza prin liniile drepte, clare. Se potriveste foarte bine in spatii cu ferestre mari. Kos H poate fi comandat in patru inaltimi diferite (400, 600, 750 si 900 mm) si 11 lungimi (de la 450 la 1950 mm).

Atat versiunea verticala, cat si cea orizontala a radiatorului Purmo Kos sunt disponibile in multe culori din paleta RAL, dar si in culori speciale care vor surprinde multe persoane interesate de un aranjament original al incaperilor.

 

Comments

comments