NUANTE DULCI PENTRU IUBITORII DE CIOCOLATA

Combinatia ciocolata cu menta a cucerit chiar si pe cei mai rafinati iubitori de ciocolata. Intr-atat, incat, exista si o zi internationala a ciocolatei cu menta, care se sarbatoreste in fiecare an in data de 19 februarie.

Iubitorii de ciocolata se pot bucura, insa, in fiecare zi de nuante dulci, prin diferite accente adaugate in amenajarea casei, inclusiv in alegerea radiatoarelor care ofera confort termic in incaperile locuintelor.

Radiatoarele coloana PURMO DELTA LASERLINE combina tehnologia moderna cu un design traditional, elegant, ideal pentru un stil de amenajare interioara retro sau clasic. Alegand radiatorul in nuanta de maro RAL 8017 – Chocolate brown, veti beneficia de un plus de caldura in atmosfera incaperii, in orice moment al anului.

Radiatorul de baie PURMO EVIA este un radiator port-prosop elegant, modern, care se evidentiaza prin cele trei profile orizontale usor curbate si mobile. La cerere, acest radiator este disponibil in diferite combinatii de nuante, printre care si combinatia Anodic Brown – Anodic Bronze.

Acestea sunt nuantele incluse in paleta de culori PURMO, pe care iubitorii de ciocolata le vor adora imediat.

Dar puteti alege multe alte nuante potrivite stilulului de amenajare preferat din optiunile RAL sau culori speciale, disponibile pentru radiatoarele din oferta PURMO.

 

 

 

 

 

 

Comments

comments