RADIATOARE UTILE IN LUPTA CU ALERGIILE

Mancarimea nazala, stranutul, secretiile nazale apoase ori mucoase, mancarime pe cerul gurii sau chiar mancarimea ochilor, ochii rosii, pleoapele inflamate si lacrimare, problemele de respiratie, oboseala si cefaleea. Toate acestea sunt simptome alergiei la acarienii din praful din casa, care nu sunt doar extrem de enervante, ci pot provoca si declansa astmul alergic. Radiatoarele igienice Purmo, al caror design este lipsit de elemente dificil de accesat sau dificil de curatat, sunt ideale pentru persoanele care sufera de alergii.

Nu toata lumea se simte bine in cel mai frumos dintre anotimpuri. Desi zilele sunt tot mai lungi si soarele straluceste de dimineata, foarte multe persoane se feresc sa iasa afara in zilele de primavara, din cauza polenului dispersat de adierea vantului care intensifica simptomele tipice ale alergiilor. Primavara, alergiile se intorc ca un bumerang, dar trebuie sa ne amintim si ca acarienii, care se inmultesc intens in casele noastre, pot de asemenea sa accentueze simptomele alergice din aceasta perioada.

Invizibili pentru ochiul uman, acarienii traiesc in covoare, perdele, mobilierul tapitat si saltelele. Pe scurt, toate acele locuri unde se aduna praful. Acarienii determina atat inflamarea tractului respirator superior, cat si modificari ale pielii iritante, cum ar fi pruritul.

Principiul de baza care trebuie urmat in combaterea alergiilor este reducerea contactului cu factorii care cauzeaza reactii alergice. Pentru persoanele care sunt alergice la acarienii de praf, inseamna mai presus de toate o ingrijire sporita pentru curatenia de-acasa. O importanta deosebita este reprezentata de alegerea mobilierului adecvat si a dispozitivelor care pot fi aspirate usor si eficient.

Primavara, cand sezonul de incalzire se incheie, merita luata in considerare alegerea unui radiator potrivit, care ne va ajuta sa reducem nivelul alergenilor din casa in timpul sezonului rece, toamna si iarna. Printre modelele testate si recomandate pentru camerele cu standarde sanitare mai ridicate se numara modelele Purmo din gama Hygiene.

Purmo Hygiene

Purmo Ventil Hygiene este un radiator din tabla de otel fara panouri laterale cu placi profilate, cu posibilitate de conectare la partea inferioara si din lateral. Designul sau faciliteaza curatarea precisa si usoara si previne in mod eficient depunerea de praf.

Purmo Plan Hygiene este, la randul sau, un model cu conexiune laterala, care, de asemenea, nu are elementi de convectie, scuturi laterale sau grila superioara. Se evidentiaza prin panoul frontal absolut neted, care este lipit de panoul de baza profilat.

Pentru cei care prefera suprafetele netede, dar isi doresc si posibilitatea de conectare a radiatorului fie pe partea inferioara, fie pe laterala, o solutie optima este Plan Ventil Hygiene. Acest model este prevazut cu un ventil termostatic presetat si pastreaza calitatile de igiena si designul elegant specific modelului anterior din gama Purmo Hygiene.

Comments

comments