VERDE DE PRIMAVARA

A venit primavara! Ne bucuram de flori si soare, dar mai ales de verde.

Primavara este anotimpul renasterii, cand intreaga natura imbraca o noua haina, verde.

Verde inseamna viata, echilibru, revitalizare. Este un simbol al prospetimii, prosperitatii, progresului, sanatatii, armoniei, sperantei si sigurantei. Culoarea verde transmite liniste, relaxare, odihna, calm si buna dispozitie. Se spune ca verdele te elibereaza de stres si stimuleaza creativitatea.

Motive suficiente pentru a ne dori sa pastram primavara in casele noastre tot timpul anului.

Iar alegerea unui emitator de incalzire in culoarea primaverii este cu siguranta o propunere interesanta pentru cei aflati in cautarea unor solutii nonconformiste.

Paleta de culori PURMO include diferite nuante de verde disponibile, la cerere, pentru toate gamele de radiatoare, fie ele plane, decorative, de baie sau tip coloana.

Atunci cand alegeti un radiator in versiune colorata, aveti in vedere faptul ca orice model cu relief pe panoul frontal va avea un design mai pronuntat.

Pentru radiatoarele cu panoul frontal neted, cum este radiatorul PURMO PLAN VENTIL COMPACT, spre exemplu, alegerea unei culori nu va afecta designul, dar va adauga cu certitudine un plus de valoare. Radiatorul Plan Ventil Compact este unul dintre cele mai apreciate radiatoare de catre cei care isi doresc o metamorfoza a incaperii. Este foarte usor de instalat in locul vechilor radiatoare, fie in versiune cu montaj pe perete sau pe pardoseala, iar inaltimea radiatorului este optima pentru includerea intr-o instalatie moderna.

Purmo Plan ventil Compact

Radiatoarele tip coloana, cum este PURMO DELTA LASERLINE, combina tehnologia moderna cu un design traditional, elegant, ideal pentru un stil de amenajare interioara retro sau clasic. Delta Laserline poate crea un aspect traditional intr-un apartament modern sau poate oferi un aspect sofisticat pe un design vechi in cazul unui stil mai conservator de amenajare interioara.

Purmo Delta Laserline

Alegerea unei versiuni colorate nu modifica functionalitatea sau parametri radiatorului, dar schimba fundamental interiorul camerei in care este instalat. Un radiator verde montat in baie sau bucatarie personalizeaza intregul apartament, oferindu-i un climat unic, revigorant, iar dormitorul va avea astfel si o tema eco.

Comments

comments