CONFORT TERMIC TOT TIMPUL ANULUI

Daca te uiti pe fereastra, este clar ca vara si-a intrat pe deplin in drepturi. Daca in aceasta vacanta ai planuri de renovari interioare, inclusiv inlocuirea radiatoarelor din casa, este cazul sa iei in considerare o solutie care garanteaza temperatura optima nu doar in zilele reci, ci si pe canicula. Alegand noul ventiloconvector PURMO VIDO beneficiezi de confort termic acasa tot timpul anului.

Purmo Vido

Nici gerul naprasnic, nici zilele toride sau canicula nu sunt fenomene rare in Romania. Stim din experienta ca vremea extrema ne poate afecta sanatatea si starea de bine. O modalitate eficienta de a ne apara impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile este obtinerea unui confort termic in incaperile in care locuim sau muncim zi de zi. Ventiloconvectorul Purmo Vido a fost creat pentru a incalzi rapid interiorul in zilele de iarna si a ne racori in timpul verii.

Sursa de agent termic care trece prin ventiloconvectorul VIDO este o centrala termica,respectiv un chiller sau o pompa de caldura. Vara, dispozitivul este alimentat cu agent termic racit, din pompa de caldura reversibila sau dintr-un generator de apa racita. Temperatura camerei poate fi ajustata precis datorita panoului de comanda foarte usor de folosit. Echipamentul VIDO include si un ventilator silentios, care creste semnificativ puterea ventiloconvectorului si ajuta la racirea aerului din incapere.

In plus, noua versiune a ventiloconvectorului VIDO, lansata anul acesta, aduce cateva imbunatatiri, mentinand confortul termic optim pe tot parcursul anului. Astfel, Generatia a II-a VIDO vine cu o noua paleta a ventilatorului, din aluminiu, inlocuind modelul vechi din plastic. Puterea termica ramane nemodificata,dar la o turatie mai redusa a motorului, astfel utilizatorul beneficiaza de un nivel de zgomot si de un consum energetic mai redus. Noua generatie de motoare si transformatoare se incadreaza in cerintele actuale de economie energetica valabile la nivel mondial.

Sistemul de automatizare si control al ventiloconvectorului PURMO VIDO Generatia II aduce o noua interfata, mult mai prietenoasa cu utilizatorul si mai multe functii si optiuni de parametrizare. In interiorul carcasei, un senzor de temperatura suplimentar, realizeaza automat comutarea intre regimul de incalzire si cel de racire, iar tava de colectare a condensului a suferit o modificare la nivelul formei.

Un alt avantaj al ventiloconvectorului VIDO este designul minimalist, fiind astfel potrivit pentru orice stil de amenajare interioara. Designul elegant, alaturi de functionalitatea sporita si eficienta energetica, fac din Purmo Vido solutia de confort termic tot mai mult aleasa pentru locuinte,hoteluri si cladiri administrative.

 

Comments

comments