CUM ALEGI UN RADIATOR OPTIM PENTRU BAIE

Indiferent ca avem o baie mare sau mica, un radiator de baie adaptat corespunzator va rezolva problema incalzirii eficiente a incaperii. Cand alegeti radiatorul pentru baie, nu uitati sa nu va ghidati doar dupa forma sau culoarea sa, ci mai presus de toate dupa functionalitatea acestuia.

Baia este o camera in care simtim frigul cel mai acut. Atunci cand alegeti un emitator de incalzire pentru baie, amintiti-va ca temperatura aerului ar trebui sa fie mai mare in baie decat in alte incaperi, respectiv sa fie in jur de 24 °C. Altfel spus, trebuie sa va asigurati ca exista intotdeauna un confort care garanteaza faptul ca iesirea din cada sau dus nu reprezinta o experienta neplacuta. Un radiator bun ar trebui sa dea caldura, sa aiba si un rol decorativ pentru baie si sa va functioneze optim multi ani.

DOUA SURSE DE CALDURA

Baile mari, cu ferestre sau situate in coltul cladirii sunt camere cu o mare cerere de caldura. In baile mari si reci, folosirea unui sistem de incalzire pe perete (radiator) nu este suficienta. In acest caz, este mai bine sa utilizati o combinatie de incalzire prin pardoseala si un radiator eficient de baie.

Un radiator atragator si cu functionalitate ridicata ofera rapid caldura si incalzeste si usuca prosoapele. In acelasi timp, incalzirea prin pardoseala ofera o caldura placuta si ajuta la mentinerea unei temperaturi placute si confortabile, mai ales la nivelul picioarelor, atat in interioarele mari, cat si in baile mici. Podeaua si covoarele din baie vor fi astfel mereu uscate si calduroase.

FUNCTIONAL SI CONFORTABIL

In apartamentele proiectate in prezent, spatiul camerelor de zi este, de obicei, crescut in detrimentul zonei de baie. Baile si dormitoarele devin din ce in ce mai mici si mai compacte. Acest lucru nu inseamna totusi ca trebuie sa renuntati la confort. Atunci cand amenajati incaperi cu suprafete mici, trebuie doar sa va amintiti sa reduceti numarul obiectelor de mobilier si sa alegeti in primul rand solutii cat mai functionale.Alegerea radiatorului de baie potrivit permite obtinerea unui spatiu suplimentar pentru uscarea prosoapelor, dar si imbunatatirea aspectului estetic al baii.

Radiatorul port-prosop Purmo Muna este un dispozitiv ideal pentru baile mici. Elementele plate de incalzire confera radiatorului de baie Muna un caracter sobru, original si modern, care se potriveste perfect unui interior minimalist unde detaliul atractiv are o importanta deosebita. In plus, acest model este disponibil si in dimensiuni reduse – 53 cm inaltime si 80 cm lungime – ceea ce il face ideal pentru baile mici sau pentru montarea sub fereastra.

Purmo Muna

DIMENSIUNE MICA, PUTERE MARE

Cel mai greu lucru este sa alegeti dispozitivul potrivit pentru un spatiu mic, dar rece. Uneori, suprafata baii este mica, dar datorita locatiei sale sau a prezentei unei ferestre, este dificil sa se mentina cald. Apoi, solutia ideala este un radiator mic, dar foarte eficient, cum ar fi, de exemplu, Purmo Apia. Puterea mare de incalzire, mentinand dimensiunile compacte, este principala caracteristica a acestui model. Datorita colectoarelor orizontale duble, modelul Apia asigura performanta termica ridicata la dimensiuni reduse. In plus, designul radiatorului tip scarita Purmo Apia permite agatarea si uscarea confortabila a prosoapelor.

Purmo Apia

DETALIILE FAC DIFERENTA

Radiatorul de baie ar trebui, mai presus de toate, sa ne dea caldura. Cu toate acestea, daca il echipam cu accesorii suplimentare, acesta poate deveni un aparat de acasa modern, multifunctional. Prin urmare, ar trebui sa cautam solutii care sa poata fi completate cu o gama larga de accesorii. Toate modelele radiatoarelor de baie Purmo pot fi completate cu accesorii functionale. Cele mai utile sunt manerele si umerasele care permit uscarea confortabila a prosoapelor sau a halatelor de baie. Pe de alta parte, in baile mici, rafturile din sticla estetica, cu care pot fi accesorizate radiatoarele si care ofera spatiu suplimentar pentru depozitarea obiectelor de baie, sunt perfecte.

Comments

comments