RADIATOARE CU STIL PENTRU BAIA TA

Radiatoarele tip scarita raman solutia de incalzire preferata pentru baie. In primul rand pentru structura functionala si forma decorativa a acestora. Pe langa aceste avantaje, este foarte important sa gasesti acel radiator care se potriveste perfect camerei de baie, din perspectiva dimensiunilor si randamentului termic. Oferta Purmo include numeroase modele din care poti alege cu usurinta solutia optima pentru baia ta. 

Una dintre conditiile de baza pentru utilizarea confortabila a unei bai o reprezinta temperatura interioara care trebuie sa fie in jur de 24oC. Alegerea corespunzatoare a unui radiator Purmo previne senzatia de racoare dupa baie sau dus. Contribuie insa si la crearea unui spatiu practic cu atmosfera unica, subliniind stilul de amenajare interioara.

Purmo Apia

Radiatorul Apia este o solutie minunata pentru o baie clasica. Acest model nu ocupa mult spatiu pe perete, iar colectoarele orizontale duble asigura performanta termica ridicata. Apia se evidentiaza prin designul universal si constructia solida.

Purmo Leros

Radiatorul Leros este perfect pentru o baie minimalista. Se distinge prin colectoarele orizontale asezate simetric, la distante egale – acest design permite uscarea cu usurinta a prosoapelor de baie. Leros este un exemplu de design eficient care ofera interiorului o luminozitate vizuala.

Purmo Apolima

La randul sau, radiatorul de baie Apolima aduce energie moderna in baie. Acest model atrage atentia prin colectoarele orizontale plate usor arcuite. Colectoarele sunt impartite in sectiuni care creaza o compozitie armonioasa. Intregul radiator arata impresionant, mai ales daca designul interesant este accentuat de o culoare indrazneata.

Purmo Evia

Noul radiator de baie Evia completeaza gama extinsa de radiatoare Purmo port-prosop si atrage privire printr-un design unic. Functionalitatea radiatorului este sporita de colectoarele arcuite mobile care separa sectiunile colectoarelor orizontale plate. Alegerea unei versiuni cu colectoarele curbe in culoare diferita de restul radiatorului va spori eleganta oricarei bai.

Toate modele de radiatoare Purmo tip scarita sunt rezistente la coroziune si au 10 ani garantie. Descopera gama completa de radiatoare Purmo pentru baie aici: http://www.purmo.com/ro/produse/radiatoare-port-prosop.htm

 

Comments

comments