CALDURA SI SIGURANTA PENTRU CAMERELE COPIILOR

Ce trebuie sa includa amenajarea camerei pentru copii? Cu siguranta nu trebuie sa lipseasca jucariile educationale, cartile colorate, instrumentele de desen si pictura, toate elementele care ii pot incuraja pe membrii tineri ai familiei noastre sa isi cultive talentele si sa descopere lumea. Foarte importanta este de asemenea temperatura din incapere, favorabila activitatilor celor mici.

Confortul din camera copiilor este asociat de cele mai multe ori cu decoratiunile de poveste si dezordinea „creativa”, pe care nu reusim sa o tinem sub control. O amenajare placuta a interiorului nu este insa suficienta pentru a-i oferi copilului cele mai bune conditii de dezvoltare. O buna idee este sa imparti spatiul in zone utile: zona de dormit, zona de joaca si zona de studiu. Pe de alta parte, temperatura optima din incaperea in care copiii isi petrec aproape toata ziua este foarte importanta. Iar pentru asta exista solutii adecvate de incalzire marca Purmo.

Purmo Ventil Compact

Unele incaperi pentru copii au dimensiuni reduse, astfel ca devine dificil sa gasesti un loc potrivit pentru instalarea unui radiator. Altele sunt atat de mari incat iti faci griji ca solutia aleasa de incalzire va reusi sa asigure eficient confortul termic in zilele geroase de iarna. Radiatoarele din otel Purmo Ventil Compact si Purmo Plan Ventil Compact sunt disponibile intr-o gama larga de tipuri si dimensiuni, asigurand confort in orice incapere, indiferent de dimensiune. Primul model se distinge prin panoul frontal profilat, in timp ce al doilea are panoul frontal perfect neted. Designul cald al acestor modele poate fi usor animat cu o culoare vibranta, conferind incaperii o atmosfera vesela.

Purmo Plan Ventil Compact

Daca cel mic sufera de vreo alergie, iar amenajarea incaperii trebuie sa respecte standarde inalte de igiena, o solutie potrivita de incalzire o reprezinta radiatorul panou Purmo Ventil Hygiene. Acest radiator nu are elementi de convectie sau grile laterale si grila superioara. Structura sa permite o curatare rapida si impiedica depunerea prafului, reducand astfel cantitatea de alergeni din camera.

Purmo Ventil Hygiene

Cea mai convenabila solutie pentru parintii copiilor cu energie inepuizabila este sistemul Purmo de incalzire prin pardoseala. Toate elementele componente ale sistemului sunt plasate sub pardoseala, eliminand riscul de ranire specific pentru emitatoarele traditionale de incalzire cu muchii ascutite. Astfel, copilul poate explora in voie lumea din jurul sau!

Purmo-Incalzire prin pardoseala

 

 

Comments

comments