CALDURA LA BIROU

Spatioase, cu ferestre mari si design minimalist, spatiile moderne de birou sunt sinonime cu profesionalismul, dar si o importanta carte de vizita. Cu toate acestea, premisele unei afaceri de succes includ si o alegere inteligenta a solutiilor de incalzire.

Un interior rece poate sa timoreze nu doar potentialii clienti, dar si aganjatii pentru care spatiul de la birou este, de multe ori, a doua casa. Este adevarat ca atmosfera dintr-un birou este data in primul rand de oameni, dar nu ar trebui sa subestimam rolul esteticii dintr-un mediu. Chiar si decoratiunile mici (plante exotice, postere si tablouri sau scaune cu forme diferite) pot sa ofere biroului un aer mai primitor. Pe de alta parte, convectorii cu montaj pe pardoseala Purmo Aura pot avea foarte bine grija de temperatura optima, esentiala pentru confortul de la birou.

Purmo Aura Basic

Convectorii cu montaj pe pardoseala din gama Purmo Aura au schimbatorul de caldura din cupru si aluminiu protejat de un panou elegant din otel. Panoul nu este incalzit direct de agentul termic, astfel ca se reduc foarte mult pierderile de energie prin radiatie in zona suprafetelor vitrate si, prin urmare, contribuie la reducerea costurilor de operare. Aceasta solutie de incalzire este o varianta ideala daca dorim sa crestem eficienta in munca reducand totodata cheltuielile de regie de la birou.

Purmo Aura Comfort

Convectorii Aura Basic si Aura Comfort sunt montati pe pardoseala cu suporturi pentru podea finisata. Primul model are carcasa din otel cu grilaj superior din tabla de otel, in timp ce al doilea are carcasa din otel cu grilaj superior din duraluminiu longitudinal. Pe de alta parte, Aura Bench este prevazut la partea superioara cu o bancheta din lemn, care il transforma intr-o banca originala.

Purmo Aura Bench

Purmo ofera si convectori cu montaj pe perete: Aura Slim Basic si Aura Slim Comfort. Acestia se caracterizeaza printr-un stil fin si subtil, dimensiuni reduse si randament termic ridicat. Ca design, seamana cu convectorii omologi cu montaj pe pardoseala.

Convectorii Purmo Aura sunt ideali pentru spatiile moderne de birou, protejand eficient impotriva frigului care vine dinspre zonele mari vitrate. Datorita designului universal, sunt potriviti in orice interior si, fiind disponibili in multe versiuni colorate, pot avea si un interesant rol ornamental.

 

Comments

comments