INSPIRATIE DE LA SOARE

E dimineata. Deschizi fereastra si simti cum razele soarelui iti incalzesc casa si sufletul. Ce bine e cand e primavara si te poti bucura de zile cu soare!

Cand este soare afara ai alta energie, ziua cu toate activitatile ei pare mai usoara si parca si oamenii sunt mai veseli, mai increzatori, mai optimisti.

Soarele este o inspiratie pentru toti. Inclusiv pentru solutiile de amenajare interioara. Alegerea nuantelor soarelui pentru accesoriile si decoratiunile interioare, pentru obiectele de mobilier sau emitatoarele de incalzire, poate oferi energie pozitiva in casa tot timpul anului. Iar radiatoarele Purmo sunt disponibile, la cerere, in diferite nuante de galben.

Radiatoarele panou PURMO PLAN VENTIL COMPACT se remarca prin panoul frontal absolut neted, lipit pe panoul de baza profilat, care confera un plus de eleganta in orice interior.

Radiatorul decorativ vertical PURMO KOS V se remaca prin panoul frontal neted, cu finisare fina a muchiilor, si protectii laterale usor curbate si netede.

Radiatoarele tip coloana, cum este PURMO DELTA LASERLINE, combina tehnologia moderna cu un design traditional, elegant, ideal pentru un stil de amenajare interioara retro sau clasic.

Puteti alege multe alte nuante potrivite stilulului de amenajare preferat din optiunile RAL sau culori speciale, disponibile, la cerere, pentru radiatoarele din oferta PURMO.

 

Comments

comments