CALDURA PENTRU BIROUL DE ACASA

Astazi, foarte multi oameni lucreaza de acasa si si-au transformat una dintre incaperile locuintei in birou. Daca si tu esti unul dintre ei, nu uita sa ai grija de temperatura care favorizeaza concentrarea si gandirea creativa. Gama Purmo include mai multe modele interesante de radiatoare si ventiloconvectoare care asigura confort in spatiul de birou de acasa.

Dezvoltarea internetului deschide multe posibilitati pentru oameni. Una dintre ele este o activitate independenta, de obicei facuta acasa. Libertatea profesionala este apreciata in special de industriile creative, pentru care un instrument de baza (si adesea singurul) este un laptop mic cu software-ul potrivit. Un freelancer isi alege orele si sarcinile de lucru. In schimb, trebuie sa dovedeasca gandire de antreprenor si un nivel inalt de autodisciplina. Pentru multi dintre ei, organizarea eficienta a muncii necesita si amenajarea unui spatiu de birou in locuinta personala. Pe langa buna iluminare a interiorului si mobilierul ergonomic, in aceasta camera nu trebuie trecut cu vederea emitatorul eficient de incalzire care sa asigure temperatura optima pentru sarcinile profesionale. Sistemele din oferta Purmo isi vor face treaba perfect.

Purmo Ventil Compact

O solutie excelenta este, spre exemplu, Purmo Ventil Compact – un radiator panou din otel, care poate fi montat atat pe perete, cat si pe podeaua din camera. Modelul este disponibil in mai multe dimensiuni si variante de putere, prin urmare nu va fi o problema alegerea corecta a emitatorului de incalzire. In plus, daca alegeti sa comandati Purmo Ventil Compact intr-o culoare vesela dintr-o bogata paleta RAL sau intr-o culoare speciala, acest radiator va fi si un element decorativ important in incapere.

Purmo Delta Laserline

Purmo Delta Laserline este, de asemenea, o propunere foarte buna, cu aspectul sau clasic si tehnologia de ultima generatie. Toate componentele sale sunt unite cu tehnologie cu laser, care elimina orice potential risc de coroziune. Fiind foarte usor de curatat de praf, Delta Laserline este perfect si pentru cei care sufera de alergii. Asemeni radiatorului Ventil Compact, acest model este disponibil in mai multe dimensiuni si variante de culoare.

Ventiloconvector Purmo Vido

Pe de alta parte, ventiloconvectorul Vido asigura temperatura optima de lucru pe toata perioada anului. Acest dispozitiv inovator este proiectat pentru a incalzi rapid o incapere in timpul iernii si pentru a oferi o racoare placuta in zilele fierbinti de vara. Vido este echipat cu un ventilator care sporeste puterea de incalzire a ventiloconvectorului si ajuta la circularea aerului in timpul racirii. In prezent, oferta Purmo include Vido Generatia II, cu motor de 24 V DC si ventilator din aluminiu, fata de modelul vechi din plastic. Efectul acestor schimbari este o imbunatatire semnificativa a eficientei energetice a ventiloconvectorului Vido inclusiv o reducere a zgomotului ventilatorului.

 

Comments

comments