CONFORT TERMIC OPTIM INTR-UN INTERIOR CLASIC

Daca pe peretele din camera de zi este mai probabil sa expuneti un tablou cu o imagine istorica decat o lucrare abstracta, iar daca dansul de societate si muzica clasica va ofera mai multa distractie decat hip-hop-ul sau muzica disco, atunci cu siguranta va simtiti mai bine intr-un interior clasic. Modelele de radiatoare Purmo selectate vor evidentia in mod impresionant aranjamentul clasic al camerei si vor asigura o temperatura optima in zilele reci.

Armonia si eleganta sunt caracteristici definitorii ale interiorului clasic. In incaperile amenajate in stil clasic puteti gasi rafturi pline de carti, mese mari din lemn, fotolii tapitate si accesorii sofisticate, cum sunt sfesnicele din alama si perdelele drapate. Interiorul clasic este, fara indoiala, decorat cu bun gust, iar ceea ce ii confera o atmosfera unica este echilibrul dintre bogatie si simplitate.

In gama larga de radiatoare Purmo, putem gasi cu usurinta modele care nu numai ca garanteaza un confort termic optim intr-o camera amenajata in acest fel, ci, de asemenea, completeaza stilul de amenajare prin desingul fin si elegant.

Un exemplu foarte bun este radiatorul decorativ vertical Tinos V, care se remarca prin marginile drepte, clar definite si panoul neted si unitar. Datorita designului sau subtire, acest model este o solutie foarte buna daca dorim sa instalam un emitator de incalzire intr-un spatiu limitat langa fereastra sau usa balconului.

Purmo Tinos V

O alta solutie pentru un perete ingust este radiatorul decorativ vertical Faro V, care se remarca prin panoul frontal neted cu striatii verticale stilizate, prin finisarea fina a muchiilor si potectiile laterale cu perforatii elegante.

Purmo Faro V

Delta Laserline este o combinatie unica intre aspectul clasic al unui radiator din fonta si tehnologia inovatoare, de ultima generatie. Datorita conexiunii cu laser a tuturor elementelor, acest model are o rezistenta ridicata la coroziune si, pentru ca este disponibil in mai multe dimensiuni, veti gasi usor in incapere un loc potrivit pentru instalare.

Prmo Delta Laserline

In plus, cei care sunt in cautarea unei estetici calme si echilibrate pot accentua forma frumoasa a radiatorului Purmo, folosind culoarea potrivita dintr-o bogata paleta RAL.

Bucurati-va de un interior calduros „fara sfarsit”, deoarece clasicul este mereu la moda!

Comments

comments